Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi? 
Jag är fiberprojektör på Communicate och just nu jobbar jag som tillståndshanterare. Jag är ansvarig för region Syd när det gäller tillstånd. Jag är en av nio personer som jobbar igenom hela Sverige och det var en utmaning för mig i början av året som jag klarade bra tycker jag.

På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Jag har aldrig tidigare upplevt ett så öppet företag. Eftersom det är en platt organisation så kan jag ex kontakta vår VD Pierre utan konstigheter. Dessutom är medarbetarna verkligen i fokus. Jag har fått chans att utvecklas mycket eftersom jag från början jobbade med fiber ute i fältet och hade inga erfarenheter av projektering. Samtidigt tycker jag verkligen om att jag har frihet under ansvar.
Vi tänker långsiktig och det gillar jag.

Hur bygger ni lagkänsla på ert kontor?
Alla är hjälpsamma och delar med sig av kunskaper till varandra. Det känns som man lär sig kontinuerligt om saker som rör branschen och det tycker jag är väldigt kul! Det får mig att känna mig inkluderad, vilket är otroligt viktigt för mig. 

Hur är det att vara konsult på Vinnergi?
Jag trivs jättebra och gillar friheten att driva min egen väg hos kund och samtidigt få stöd från närmsta chef, det får mig att känna mig väldigt trygg. Som jag nämnt tidigare får man chansen att utvecklas om man själv vill. Jag har fått ett stort förtroende som jag är oerhört tacksam för. Allt sammantaget gör mig väldigt stolt över att arbeta som konsult på Vinnergi.

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig?
Jag kan hitta mig själv i alla fyra ord men Happy är mitt favorit ord. Från min första dag har jag känt glädje och stolthet över att vara en del av Vinnergi. Jag har dessutom fantastiska kollegor runt mig varje dag! Kan det bli bättre?
Ready är ett ord som jag också skulle vilja kommentera. Det är ett ord som följt med mig hela livet. Mitt motto är att inget är omöjligt och jag ser alltid till att ta varje ny utmaning med ett leende på läpparna. 

Hur kopplar du av från jobbet när du är ledig? 
Jag umgås mycket med min familj, min fru och våra två små barn. Fotboll och sport intresserar mig så när jag har tid ägnar jag mig åt det. För att koppla av ser jag och frugan gärna serier på Netflix. 


 

 

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor

Head: Body: