Miran Handzar

Miran Handzar

Konsult – Power

Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi?
Jag jobbar som beredare/projektör. För tillfället utför jag Projekteringar och beredningar inom lågspännings och mellanspänningsnätet. I vanliga fall är projektering och beredning två olika roller men i mitt nuvarande uppdrag är detta kombinerat.

På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Det finns mycket positivt att säga om Vinnergi som arbetsgivare. Några av sakerna jag kan nämna är sammanhållningen på kontoret, det är otroligt skönt att kunna förlita sig på sina arbetskollegor/vänner som stöttar och hjälper till när det behövs. Vinnergi blir större för varje dag men den familjära känslan finns kvar vilket gör det väldigt lätt komma till jobbet.

Att jobba på ett bolag av Vinnergis storlek och att utan problem kunna prata med bolagets VD känns för mig unikt. Det är utan tvekan en platt organisation där vi alla styr åt samma håll.

Hur bygger ni lagkänsla på ditt kontor?
Jag tror att det är någonting vi bygger på varje dag som vi spenderar på kontoret. Vi är ett gäng som är väldigt inbjudande och inkluderande. Alla lär sig av alla. Det spelar ingen roll om man är ny eller anställd sedan länge, vi delar med oss av våra erfarenheter.

Vi ser även till att anordna lite AW aktiviteter då och då, som uppskattas enormt. Senaste var i juni då vi tillsammans med Living gänget intog terrassen på vår kontorsbyggnad och körde lite mat, dryck och musik.

Hur är det att vara konsult på Vinnergi?
Det är bästa jobbet jag har haft. Det är svårt att ha tråkigt, dels pga. alla grymma kollegor och dels för att jobben och projekten varierar. Det finns stora möjligheter att utvecklas, vilket är viktigt för mig.

I de uppdrag som jag hittills haft har jag fått intrycket av att förtroendet hos kunden är stort. När jag får frågan om vart jag jobbar säger jag stolt Vinnergi.

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig?
För mig betyder H.E.R.O motivation. Jag känner igen mig i alla fyra värdeord, vilket gör att jag känner mig hemma hos Vinnergi. Happy som är första ordet i HERO är nog det ordet som jag värderar mest. Varje dag man kommer till jobbet ska kännas som en rolig dag. Att ha kollegor/vänner som hjälps åt i alla möjliga uppdrag gör det så mycket lättare att vilja blicka framåt och utvecklas.

Hur kopplar du av från jobbet när du är ledig?
Mitt sätt att koppla av från jobbet är att umgås med familj och vänner. Jag och min sambo har tre barn i olika åldrar att fördela vår tid på. Det är en hel del fotbollsträningar och matcher på helgerna, men då och då kan man hitta mig på gymmet eller vid Mälaren med ett fiskespö. Sen får man inte glömma bort Netflix som kanske ibland tar lite mer tid än vad det borde.

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor