Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi? 
Jag jobbar som fiberprojektör. Jag planerar schaktning och fiberdisponerar samt ser till att entreprenören alltid har senaste underlagen att bygga efter.

Just nu och sedan jag började så har jag mest jobbat med landsbyggsprojekt där det kan vara långa schaktsträckor för få kunder. Det innebär att jag får träffa många markägare ute på plats för att komma överens om vart vi ska schakta och även samla in markupplåtelseavtal.

På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Innan jag började på Vinnergi så jobbade jag som egen konsult och hade väldigt mycket frihet i hur jag jobbade, jag upplever att den friheten är densamma här på Vinnergi. Jag upplever även att Vinnergi litar på sina medarbetare vilket jag värdesätter högt. Som medarbetare känner jag att min åsikt spelar roll när det gäller framtiden för företaget. 
Eftersom Vinnergi jobbar i många olika affärsområden så det finns goda möjligheter att utvecklas.

Hur bygger ni lagkänsla på ditt kontor?

Vi delar vårt kontor i Linköping med våra vänner på Maintrac och Tech Talents. Så även om mina närmaste kollegor inte är på plats så finns det alltid gott om människor som man kan umgås med. Vi har även ett pingisbord med fasta speltider som används flitigt när man känner att man har tid för en rast.

Hur är det att vara konsult på Vinnergi?

Jag tycker att det är riktigt roligt att vara konsult på Vinnergi då jag upplever att jag har samma frihet som jag hade när jag var egen konsult.

Det är inte heller några problem att få tillgång till verktyg som man kan tänkas behöva för att utföra sitt arbete. Även fast man oftast jobbar ensam som konsult och dina närmsta kollegor kanske inte jobbar inom samma område så känner man samhörighet. Det finns gott om kollegor på Vinnergi runt om i Sverige som man kan bolla idéer med, så även fast man sitter på olika kontor så känns det som man är nära varandra.

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig?

Vår värdegrund tycker jag stämmer väldigt bra överens med mina egna värderingar utanför arbetsplatsen. Speciellt första bokstaven ”H” som står för ”Happy”.

Jag har alltid strävat efter att hitta glädje i allt jag gör oavsett om det är inom eller utanför arbetet. Jag ser ingen mening med att göra något som inte tillför glädje till ditt liv om du har ett val. Därför betyder ”Happy” lite extra för mig då jag känner att om jag någon gång inte skulle vara nöjd med mitt uppdrag så vet jag att Vinnergi skulle gör allt för att hjälpa mig förändra situationen.

Hur kopplar du av
Jag gillar att vara aktiv fysiskt, tex spelar jag fotboll i en klubb som heter Rimforsa IF. Men bara att få komma hem och göra ingenting efter en arbetsdag värdesätter jag också. 

+46 72 453 1738

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor