Martin Malik

Martin Malik

Teamledare/Uppdragsledare – Living

Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi? 
Jag jobbar som uppdragsledare i Stockholm och Uppsala. Som uppdragsledare jobbar jag både med administrativa delar av projekt (anbudsskrivning, ekonomi, resursplanering, osv) och med tekniska delar av projekt.

Utöver uppdragsledning och vanlig projektering jobbar jag mest med ställverk och kraftförsörjning, där jag tar fram underlag för nya ställverk, dimensionerar starkström kablage, utför effektberäkningar, med mera.

 På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Det finns många möjligheter för utveckling både personligt och professionellt. Vinnergi är också ett modernt bolag där vi alla får veta om allt och där medarbetarna står i fokus. Vi alla brinner för det vi gör också!  

Hur bygger ni lagkänsla på ditt kontor?
Det är ganska enkelt – vi kommunicerar mycket. Mycket kommunikation där vi försöker hitta bästa sätt att lösa det som uppstår i våra uppdrag bidrar till att vi har en riktig bra lagkänsla på vårt kontor. Självklarhet är att vi hjälper varandra med våra uppdrag så mycket som det går.

Hur är det att vara konsult på Vinnergi?
Det är roligt, trevligt och utmanande – på ett positivt sätt. Vi arbetar med många industriella projekt där man ibland behöver försöka tänka utanför ramarna – som är mycket lärorikt och roligt. Man har också trevliga och kunniga kollegor som bidrar till allmän arbetsglädje.

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig?
Jag identifierar mig med vår värdegrund till 100%. Alla ord i H.E.R.O. representerar hur jag arbetar och mina mål i arbete. Jag är alltid förberedd för att ta utmaningen att hitta bättre, smartare och effektivare lösningar genom öppen dialog som skapar mycket glädje både för mig och för mina kollegor eller kunder.

Hur kopplar du av från jobbet när du är ledig? 
Det brukar variera beroende på säsong och väder. På sommaren spelar jag mycket disc golf, fiskar, går på vandringar, på vintern är det mer hemmaaktiviteter som spela gitarr, spela dataspel, titta på filmer eller serier.

 

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor