Oscar Frankgard

Oscar Frankgard

Handläggare – Living

Vad jobbar du med här på Vinnergi?
Jag jobbar som säkerhetskonsult och handläggare för en grupp som sysslar med projektering av säkerhetssystem. Främst inom fysisk säkerhet, alltså ”lås och larm”. Vi utför även driftsättningar, felsökningar… ja, egentligen alla steg i ett säkerhetsprojekt, från första behovsanalysen till avprovning/besiktning. 

Vad är det roligaste med ditt jobb/din roll?
Kombinationen av få jobba mycket med kundrelationer, och i samma roll få ”grotta ner sig” i komplexa, avancerade säkerhetssystem tillsammans med väldigt kompetenta kollegor i gruppen. Bredden på uppgifterna i min roll är mycket givande!

Hur skulle du beskriva Vinnergi som arbetsplats?
Jag skulle säga att det är en kombination av familjär och professionell! Väldigt bra stämning och samarbete, dels med kollegorna på kontoret, och även mellan andra kontor och kollegor. Det finns en otrolig kunskap och erfarenhet i bolaget, och det är otroligt roligt och givande att få tillgång till den! 

READY är ett av våra värdeord, hur arbetar du för att alltid vara redo?
Jag skulle säga att det handlar om intresse, att brinna för den tekniken vi jobbar med och de beställare vi jobbar åt, och även den teknik och de beställare vi ännu inte jobbar med! Intresset gör att man håller koll och ser till att man är uppdaterad utan att det egentligen krävs någon större ansträngning för det.

De tekniska framstegen inom fysisk säkerhet, och teknikbranschen i stort, går i en rasande fart! Att hela tiden vara på tå och hänga med i den tekniska utvecklingen, samtidigt som man har koll på branschrelaterade regel- och lagändringar, är en nödvändighet i vårt jobb! Man måste alltid vara beredd på nya förutsättningar för att kunna leverera de bästa systemen till våra beställare!

Då även behoven och kraven i samhället hela tiden ändras, måste vi även vara beredda på att jobba på nya sätt, åt nya typer av beställare med nya typer av behov och krav på sig. 

 

Vad gör du helst en ledig dag?
Jag är småbarnsfar, så större delen av den lediga tiden går naturligtvis åt till detta, med fotbollsträningar, danslektioner, gymnastik och allt annat som hör till. Hus- och fastighetsrenovering är också ett intresse jag har, både åt mig själv och familj/vänner. 

 

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor