Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi? 
Jag jobbar inom SA-affären med inplaceringar och nybyggnation av telemaster runt om i landet.

På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Det finns två ingredienser i det här bolaget som jag tror är nyckelfaktorer till varför Vinnergi är en sådan fantastisk arbetsplats att befinna sig på. 
1. Vi har en gemenskap bland kollegorna som är svår att mäta sig emot. Vi är en samlad grupp med individer och inte individer i en grupp. Jag kan inte beskriva det på ett bättre sätt än med den meningen. För mig innebär detta att jag från den första dag jag klev in i kontoret blev välkomnad och otroligt väl bemött av både chefer och kollegor. Det här gäller inte bara mitt lokala kontor i Norrköping, vill jag sätta mig i Linköping någon dag så vet jag att jag alltid har en plats och kollegor som bemöter mig med glädje och bjuder in till aktiviteter så som exempelvis pingis på lunchen. 
2. En otrolig satsning på vårt välmående & att skapa gemenskap – Vi har bland annat ett väldigt generöst friskvårdsbidrag här och det är bara en i mängden av satsningar som Vinnergi gör för att bibehålla glada och välmående kollegor. Utöver det så satsas det väldigt mycket på personalens utveckling vilket bidrar till att man känner sig sedd och uppskattad som medarbetare vilket skapar en trivsam arbetsmiljö.

Hur bygger ni lagkänsla på ditt kontor?
Att bygga lagkänsla inom en grupp där de flesta jobbar med olika uppdrag och kunder kan tyckas svårt, men bryter man ner våra olika arbetsområden så inser man ganska snart att man har ovärderliga bollplank då vi tillsammans utgör en enorm kompetenskarta. Det här bidrar till att vi kan vandra bort till kollegan bredvid och bolla tankar och idéer för att lösa utmaningar som man själv kört fast vid. Men det som verkligen präglar lagkänslan i vårt team är de otroligt fina människor vi har som kollegor. Här blir alla inkluderade och ingen faller bort.

Hur är det att vara konsult på Vinnergi?
Som konsult på Vinnergi så har man en hel del frihet under eget ansvar, något som passar mig som handen i handsken då jag föredrar att sätta upp min egen struktur och jobba därefter samtidigt som jag får möjligheten att presentera resultat utefter min takt och förmåga. Man får också en unik chans till att ha ett ansvar jämtemot stora kunder vilket bara ökar känslan av involvering på ett tilltalande sätt.

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig?
Vår värdegrund speglar verkligen tillvaron som vi lever i här på företaget, men det värdeord som sticker ut mest för mig är ”Open” som beskriver företaget som en arbetsplats där medarbetare tar sitt eget ansvar, där man känner sig trygg i en tillåtande arbetsmiljö, där kreativitet uppmuntras och där man har en otroligt coachande kultur tack vare fantastiska medarbetare och lyhörda chefer. Det här är inte bara en rad fina ord i skrift utan det här är alla de saker man känt från den första månaden och som man sedan sett i skrift. Jag är så oerhört tacksam för att äntligen ha hittat en arbetsplats som faktiskt håller det de lovar, och gör det med briljans dessutom!

Hur kopplar du av från jobbet när du är ledig?
En vanlig dag efter jobbet åker jag hem och byter om till träningskläder och beger mig mot gymmet där jag spenderar de närmsta 2 timmarna. Detta följs av ett halv-taskigt försök till att tillaga en ”kreativ” middag (vi pratar rotation på hela 4-5 maträtter) och därefter brukar det hela avslutas med en bok eller serie.”

 

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor