Du är ju SA-projektör - hur blev du det? 
Ja, det var ju inte meningen - jag pluggade en KY-utbildning som heter Energitekniker så egentligen är det här fel område för mig, haha. 

Jag kom in på Vinnergi via ett bemanningsföretag när jag var nyexad och de tyckte jag skulle bli SA-projektör. Jag trivdes skitbra från dag ett, både med jobbet och företaget, så på den vägen är det. 

Vad är det som gör att du trivs så bra på Vinnergi? 
Jag gillar öppenheten på företaget. Det är ingen hierarki, jag kan lika gärna ringa VD-Pierre som en kollega. Behöver jag något så är det inga problem eller långa processer. Det märks verkligen att värderingarna präglar företaget på riktigt.

Vi har också bra möjligheter att utvecklas, vi får ju till exempel betalt för att ta högskolepoäng. 

Vad gillar du med jobbet? 
Jag gillar variationen på arbetsuppgifterna. Det är både teknik och människor, jag får träffa många olika människor när jag möter fastighetsägare och så får jag vara ute på många olika platser. En dag fick jag åka båt i Stockholms skärgård till exempel. Dessutom utvecklas ju mobilbranschen så snabbt, så det är aldrig tråkigt. Man utvecklas hela tiden. 

Jobbet är ju inte allt - vad gör du när du är ledig? 
Jag golfar gärna, det är mitt stora intresse. Det har jag gjort i 7 år och just nu sportar jag Hcp 6. 

När jag inte gör det så hänger jag såklart med familjen, jag har en ettåring hemma och håller på att bygga hus, så det är lite att göra. Det blir självklart fiber i nya huset - jag tror faktiskt det är en från Vinnergi som har projekterat där en gång i tiden! 

Vad är viktigast för att trivas på jobbet?
Enkelhet, öppenhet och att man hjälps åt. Jag får alltid hjälp när jag frågar en kollega. Jag tror kunderna upplever det också – viljan att hjälpa. Öppet klimat och bra kollegor helt enkelt!

 

+46 725 024 460

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor