Oscar Gantz

Oscar Gantz

Regionchef – Living

Vad har du för roll och arbetsuppgifter på Vinnergi? 
Regionschef Living region mitt

På vilka sätt är Vinnergi en bra arbetsgivare?
Vinnergi är en arbetsgivare där personalen ALLTID står i fokus. Vinnergi är medarbetarägt och har en frammåt-anda som ingen annan! Vinnergi som arbetsgivare är bäst på marknaden att utveckla personalen.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och påverka vår framtid tillsammans med underbara kollegor runt omkring mig. 

Hur ser du på möjligheterna i din region inom ditt affärsområde?
Region mitt är en expansiv region med närhet till många storstäder. Upptagningsförmågan för bra kunder och kompetent personal är alltid nära.

Vad är nyckeln till att vara en bra ledare?
Att visa vägen, vara nära och alltid skapa känslan av att vi faktiskt gör detta tillsammans är väldigt viktigt. Syftet med att vara en bra ledare är även att skrapa fram de bästa sidorna hos varje individ.

Hur bygger ni lagkänsla på kontoret?
Vi är en grupp vänner! Hos oss får alla vara med. Vi hittar på saker på arbetstid men även utanför arbetstid i alla dess former. Detta bestämmer vi tillsammans!

Vad betyder vår värdegrund H.E.R.O för dig
H.E.R.O är någonting vi gemensamt kommit fram till. Detta är vad vi står för och vad vi efterlever varje dag! Jag skulle vilja lyfta ett finger för bokstaven R i H.E.R.O. Den symboliserar att vi alltid är redo för nya utmaningar! Vi backar aldrig för att utmana varandra och oss själva!

Hur kopplar du av från jobbet när du är ledig?
Med 3st barn gäller det att hitta balans i livet. Det handlar om att kunna finna små stunder i vardagen där man finner ro, lycka, och glädje. Mitt liv privat består mestadels av aktiviteter i olika former tillsammans med barnen. Mestadels står jag på sidan av någon fotbollsplan eller står och fryser i någon kall ishall här i Västmanland. För min egen del älskar jag golf och att sitta på altanen tillsammans med min fru när allting är tyst ute

oscar.gantz@vinnergi.se

+46704261316

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@vinnergi.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor

Head: Body: